Menu Sluiten

Advies & Begeleiding

iconadvies

Advies nodig in het wervingsproces? Wij helpen!

2icon

Wij denken graag met u mee

icon-ontwikkelen

Begeleiding nodig als flexwerker? Wij staan klaar!

Advies & Begeleiding bij het wervingsproces

Bij EVO Zorgbureau houden we van een persoonlijke begeleiding in het gehele wervingsproces. Of dit nu gaat om de aanname van flexwerkers in de zorginstelling of de juiste begeleiding van de flexwerkers zelf. Wij adviseren en begeleiden beide partijen in het proces! Zo komen we tot het juiste resultaat. Daarbij staan we met onze vakkennis en kleine team sterk in de markt. Klaar om goede advies en begeleiding te geven!

Advies geven doen we waar nodig

Advies geven we graag aan bedrijven en flexwerkers. Vragen over het gehele wervingsproces is dan ook geen probleem. Of dit nu gaat om advies over de hoeveelheid flexwerkers er ingezet moeten worden of wat de vervolgstap zou moeten zijn nadat een flexwerker in het zorgteam is opgenomen. We proberen altijd op een eerlijke manier advies te geven. Of heb je juist als flexwerker wat advies nodig? Zit je met wat vragen en denk je dat de zorginstelling deze niet kan beantwoorden? Dat kan altijd voor komen. Ons team met persoonlijke aanpak is slechts een telefoontje weg en geen vraag is te gek!

Goede begeleiding is essentieel

De begeleiding bij ons zit met name bij de flexwerkers zelf. Een goede begeleiding op de arbeidsmarkt is dan ook niet onbelangrijk. We begeleiden flexwerkers bij het aanmeldproces bij ons en in de vervolgstappen die er zijn. Zo houden we nauw contact met potentiële kandidaten voor zorginstellingen. Door deze begeleiding kunnen we ook beter inschatten welke persoon bij welke zorginstelling het beste past. Dat komt doordat onze aanpak persoonlijk is en we graag de lijntjes kort houden.

Neem gerust contact met ons op als je voor je aanmelding graag advies zou willen. Dan kunnen we gelijk aangeven wat we voor je kunnen betekenen. We staan met ons team voor je klaar om je te woord te staan!

Afspraak maken?

Direct in gesprek met ons team? Dat kan: maak direct een afspraak.

Eerst persoonlijk kennismaken? Natuurlijk!
Maak vandaag nog een afspraak of kom bij ons langs.

Prinses Beatrixlaan 9-80
2595 AK Den Haag