Menu Sluiten

Werving & Selectie

iconadvies

Detachering en uitzending van opgeleide flexwerkers is onze kracht

2icon

Meer dan 15 jaar ervaring

1icon

Wij hebben keuze uit onze grote databank

Werving & Selectie

Werving & Selectie is bij EVO Zorgbureau waar onze kracht ligt. We doen waar we goed in zijn! We hebben met ons gepassioneerde team meer dan 15 jaar erving in werving en selectie in de zorg. Of het nu gaat om een verzoek van een zorginstelling om het juiste zorgpersoneel te krijgen of om flexwerkers die bij ons aankloppen en op zoek zijn naar een volgende uitdaging. Bij EVO Zorgbureau ben je daarvoor aan het juiste adres.

Werving van nieuw personeel

Bij de werving van nieuw personeel, oftewel de flexwerkers, die uw zorgteam komen ondersteunen, zorgen we ervoor dat we het juiste personeel voor die positie uitzoeken. Door onze grote databank met flexwerkers kunnen we aan de hand van een aantal criteria zoeken en een match vinden. Zodra de match is gevonden met een aantal, zullen er een aantal gesprekken plaatsvinden om te kijken of het van beide kanten goed zit. En of er een klik is natuurlijk! Voor sommige functies is het erg belangrijk om een goede en gezonde klik met het bedrijf en andere collega’s te hebben. In de zorg kan de werkdruk soms wat oplopen. Door een juist teamgevoel te creëren en te behouden staat het team sterk.

Selectie van de juiste flexwerkers

De selectie van de juiste flexwerkers doen we met behulp van onze databank. In de loop der jaren is onze databank met potentiele flexwerkers enorm gegroeid! Zo is de kans groot dat er een juiste flexwerker voor de functie tussen zit. Als een zorginstelling bepaalde criteria heeft, zullen we deze in acht nemen. De selectie die over blijft wordt met de zorginstelling besproken. En ook krijgt de potentiële flexwerker de mogelijkheid om aan te geven of dit ze iets lijkt. Is er een match? Wij blij, de flexwerker blij en bovenal de zorginstelling blij!

Afspraak maken?

Direct in gesprek met ons team? Dat kan: maak direct een afspraak.

Eerst persoonlijk kennismaken? Natuurlijk!
Maak vandaag nog een afspraak of kom bij ons langs.

Prinses Beatrixlaan 9-80
2595 AK Den Haag