Menu Sluiten

Uitzenden & Detacheren

1icon

Snel personeel nodig? Wij gaan gelijk aan de slag!

icon-ontwikkelen

Mogelijkheden om medewerkers verder te ontwikkelen

3icon

Tevreden over personeel? Overname kan!

Uitzenden of detacheren?

EVO Zorgbureau is een uitzendbureau en detacheringsbureau voor de zorg. Wij bemiddelen tussen zorginstellingen en flexwerkers in de zorg. Afhankelijk van de behoefte van de organisatie gaan wij op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker. Bent u op zoek naar een uitzendbureau of detacheringsbureau in de zorg? Wij helpen u graag.

Uitzendbureau in de zorg

Een uitzendbureau in de zorg neemt uw zorgen over contracten, salarisadministratie en andere administratieve rompslomp uit handen. Als u snel op zoek bent naar extra medewerkers in de zorg, bent u immers vast niet op zoek naar deze extra werkzaamheden. U zorgt voor een prettige tijdelijke werkplek voor de flexwerker, wij zorgen als uitzendbureau in de zorg voor de rest.

Detacheringsbureau in de zorg

Als detacheringsbureau in de zorg kunnen wij u ook snel aan goede tijdelijke krachten helpen. De medewerker blijft in dienst van EVO Zorgbureau, maar gaat voor uw organisatie aan de slag. Wij nemen u hierbij niet alleen alle administratieve taken uit handen, maar ook alle eventuele risico’s. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar tijdelijke hulp bij een ziekteverlof of zwangerschapsverlof, dan kunt u EVO Zorgbureau als detacheringsbureau in de zorg inschakelen.

Snel tijdelijke medewerkers

Een personeelstekort kan in de zorg enorm urgent zijn. Soms komt het dan ook voor dat er plots snel personeel nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een plotselinge toename van patiënten, of een zieke medewerker. Klop dan gerust bij EVO Zorgbureau aan. Wij hebben een groot netwerk van zorgmedewerkers en gaan direct voor u aan de slag. Bel ons 24 uur per dag, wij staan altijd voor u klaar. U beslist als werkgever of u gebruik maakt van ons werk als uitzendbureau in de zorg, of als detacheringsbureau in de zorg.

Vast dienstverband behoort tot mogelijkheden

Bent u na afloop van de uitzend- of detacheringsperiode zo blij met de flexwerker, waardoor u deze medewerker graag in vaste dienst wilt nemen? Dat is zeker mogelijk! Als de samenwerking van beiden kanten goed is bevallen moedigen wij alleen maar aan om deze voort te zetten. U neemt het personeel van EVO Zorgbureau dan over, waardoor u er een geweldige nieuwe collega bij krijgt.

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Afspraak maken?

Direct in gesprek met ons team? Dat kan: maak direct een afspraak.

Eerst persoonlijk kennismaken? Natuurlijk!
Maak vandaag nog een afspraak of kom bij ons langs.

Prinses Beatrixlaan 9-80
2595 AK Den Haag