Menu Sluiten

Over ons

icondesk

Dé bemiddelaar tussen zorginstelling en flexwerker

2icon

Meer dan 15 jaar ervaring

3icon

Dekkingsgraad van 99%

Evo Zorgbureau: dé bemiddelaar tussen zorginstellingen en flexwerkers

EVO Zorgbureau is dé bemiddelaar tussen zorginstellingen en flexwerkers. We richten ons voornamelijk op het uitzenden en detacheren van personeel in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychische zorg, ouderenzorg en detentiecentra. Ook zijn wij in samenwerking met EVC bureau, waardoor wij onze personeel kunnen helpen zich verder te ontwikkelen. Ons team van EVO bestaat uit zeer gedreven en passievolle zorgmedewerkers, afkomstig van de werkvloer. Doordat wij kennis en jarenlange ervaring hebben in het desbetreffende werkveld, zijn wij de juiste partner als u op zoek bent naar geschikt personeel.. Of dit nu voor een korte of lange periode is. Doordat onze lijntjes kort zijn, hebben we een persoonlijke aanpak en gaan we graag in gesprek met zowel de zorginstelling als de potentiële werknemer.

Betrouwbaarheid staat bovenaan

Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid. We gaan altijd met veel enthousiasme aan de slag voor het vinden van de juiste match! In geen andere sector is het zo belangrijk om de juiste match te vinden. In de zorg draait het ten slotte allemaal om mensen en de benodigde zorg voor mensen.

Trainingen en cursussen

Wij vinden het belangrijk dat werknemers zich altijd kunnen blijven ontwikkelen. Daarom bieden we ook trainingen en cursussen aan om werknemers iets nieuws te leren! Zo heeft de zorginstelling nieuwe kennis in huis en heeft de werknemer iets nieuws geleerd. Wij geven trainingen voor bijvoorbeeld BHV, basismedicatie, lifttillen of epilepsie training.

Ook zijn wij in samenwerking met EVC bureau.

Overname van personeel

Als een zorginstelling tevreden is over het personeel, dan is het mogelijk om het personeel over te nemen. En dit gebeurt best vaak! Zo zorgen we voor een continuïteit in de zorginstelling en flexibiliteit richting de werknemer.
Wil je als zorginstelling meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wil je je graag als potentiële werknemer aanmelden? Dat kun je doen door ons een mail te sturen met je motivatie en cv.
Oneliner: 1, 2, 3… match!

Afspraak maken?

Direct in gesprek met ons team? Dat kan: maak direct een afspraak.

Eerst persoonlijk kennismaken? Natuurlijk!
Maak vandaag nog een afspraak of kom bij ons langs.

Prinses Beatrixlaan 9-80
2595 AK Den Haag