Menu Sluiten

Overname personeel

1icon

Tevreden over onze flexwerker? Overname van personeel kan!

icongeldtijd

Vast personeel scheelt tijd en geld

icon247

Van spoed personeel naar een langdurige overeenkomst

Overname personeel

Mocht u als zorginstelling zo tevreden zijn over de flexwerker die u via ons heeft ingehuurd, dan is het ook zeker mogelijk om de flexwerker in vaste dienst te nemen. Dit kan in overleg met ons. Wij zorgen er dan voor dat het contract met ons wordt opgeheven en dat u een nieuw contract, in dienst, met hem of haar afsluit.

Voordelen van het overnemen van personeel

Het is ten eerste goed nieuws als er wordt gedacht aan een vast dienstverband. Dit kan voor zowel de opdrachtgever als de zorginstelling vele voordelen bieden. Er zitten dus zeker een aantal voordelen aan het overnemen van personeel! Zo bevordert het de continuïteit van een afdeling. Degenen die zorg nodig hebben, hoeven niet meer aan een nieuwe flexwerker te wennen. Ze kennen de huidige flexwerker immers al.
Inwerken is ook niet meer nodig. De flexwerker kent het reilen en zeilen van de afdeling al. Daarnaast is het fijn om goed personeel in dienst te laten, zo neemt de kwaliteit van het personeel toe of blijft het van hetzelfde ongekende niveau.

Van spoed naar langdurig

Door flexwerkers in te huren via detachering of uitzending, krijgt uw zorginstelling de mogelijkheid om te kijken hoe de samenwerking op korte termijn verloopt. Misschien heeft u wel met spoed een functie te vervullen, maar blijkt later dat deze rol vervuld kan blijven. Hoe fijn is het dan om het juiste personeel al voor de functie te hebben? Geen gedoe of onzekerheid meer om personeel te werven, de juiste krachten zijn al dicht in de buurt!

Voordelen voor flexwerkers

Voor flexwerkers kan dit ook een fijn vooruitzicht zijn. Niet iedereen wil blijven flexwerken in de zorg! Het kan enorm stimulerend werken voor een flexwerker als hij of zij weet dat dit mogelijk een vast dienstverband kan worden. Weg met de onzekerheid en vele opdrachtgevers. Het biedt uitkomst als je dat niet meer wilt

Afspraak maken?

Direct in gesprek met ons team? Dat kan: maak direct een afspraak.

Eerst persoonlijk kennismaken? Natuurlijk!
Maak vandaag nog een afspraak of kom bij ons langs.

Prinses Beatrixlaan 9-80
2595 AK Den Haag