Menu Sluiten

Trainingen en cursussen

1icon

De juiste training voor uw personeel

icondesk

Training kan stimulerend werken

2icon

Zo kan uw personeel correcte zorg bieden

Trainingen en cursussen

Het is belangrijk in het zorgveld dat personeel goed getraind is. Dit vormt zich natuurlijk al tijdens de studie op MBO of HBO niveau. En deze kan verder worden uitgebreid met trainingen en cursussen van EVO Zorgbureau. Hierdoor kunt u als zorginstelling het talent in uw personeel naar boven halen. En zo kan uw personeel de correcte zorg bieden aan uw patiƫnten!

Trainingen en cursussen bij EVO Zorgbureau

EVO Zorgbureau kan in allerlei trainingen en cursussen voorzien. Zo bieden we een cursus aan waarbij personeel leert om een tillift te bedienen. Niet onbelangrijk als u goede zorg wilt verlenen aan de mensen in uw zorginstelling! Of laat een aantal medewerkers een training BHV volgen. Zo is iedereen op de hoogte van protocollen die gevolgd moeten worden als er een ongeval, brand of ontruiming plaatsvindt. Of heeft uw personeel of instelling meer behoefte aan mensen die een medische training krijgen? Dan kunt u denken aan een basiscursus epilepsie bijvoorbeeld.

Haal het beste in uw personeel naar boven

Door trainingen en cursussen te bieden aan uw personeel, worden ze extra gestimuleerd om het beste in zichzelf naar boven te halen. Misschien zitten ze al jaren in het vak en is het tijd voor wat uitbreiding of prikkeling. Dan biedt een training of cursus uitkomst. Door goed voor uw personeel te zorgen, zal dit zich op de lange termijn meer dan volledig terug betalen.

EVO Zorgbureau: in het midden

Doordat EVO Zorgbureau midden in de zorgsector werkzaam is, zijn we goed op de hoogte van wat zich afspeelt in het werkveld en waar de behoefte ligt voor trainingen en cursussen. U kunt op elk gewenst moment contact opnemen met ons om te kijken welke trainingen en cursussen we u kunnen bieden. We zijn 24/7 bereikbaar. Of wilt u graag eerst wat meer informatie ontvangen over de inhoud van een training? Dat kan natuurlijk ook. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen over de trainingen en cursussen.

Afspraak maken?

Direct in gesprek met ons team? Dat kan: maak direct een afspraak.

Eerst persoonlijk kennismaken? Natuurlijk!
Maak vandaag nog een afspraak of kom bij ons langs.

Prinses Beatrixlaan 9-80
2595 AK Den Haag