Menu Sluiten

EVO Zorgbureau ontzorgt,
ook wanneer er haast bij is!

1icon

Uitzenden of detacheren? Aan u de keuze!

2icon

Invullingsgraad van 99%

3icon

Tevreden over personeel? Overname kan!

U bent werkgever

Bent u werkgever en op zoek naar zorgpersoneel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! EVO Zorgbureau is de bemiddelaar tussen zorginstellingen en flexwerkers. We richten ons met name op de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychische zorg, ouderenzorg en detentiecentra. Wij kunnen personeel voor zowel een korte als een lange tijd inzetten voor uw bedrijf. Net op de plek waar u extra hulp kunt gebruiken. Wij hebben een grote databank met een verscheidenheid aan professionals. Of het nu om uitzenden of detacheren gaat!

U bent werkgever

Met een invullingsgraad van maar liefst 99% is succes gegarandeerd! We hebben zorgmedewerkers die verzorgende of verpleger zijn. Of ambulant begeleiders die werkzaam zijn als gezinsondersteuner of werkbegeleider. Of bent u juist op zoek naar groepsbegeleiders die ondersteuning kunnen bieden aan een woongroep of dagbesteding? Ook hiermee kunnen wij helpen. En mocht u denken, ik zoek een andere professional op het gebied van zorg, neem dan gerust contact met ons op. Onze databank heeft een grote verscheidenheid aan professionals, zo kunnen we samen kijken of de juiste professional er voor u bij zit.

Bent u zeer tevreden over het personeel? Dan bestaat er de mogelijkheid om het personeel van ons over te nemen. Uiteraard in overleg! Zo behoudt u goed personeel op de juiste plek.

Wilt u persoonlijk kennismaken met ons? Dat kan. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Trainingen en cursussen

Goed personeel is van groot belang in elke zorgorganisatie. Daarom bieden we bij EVO Zorgbureau trainingen en cursussen aan die uw personeel kan volgen. Wij bieden onder andere: mentale en fysieke weerbaarheidstrainingen, medisch gerichte trainingen (denk bijvoorbeeld aan een basiscursus epilepsie), een cursus medicatieverstrekking, een BHV-cursus en verscheidene praktijkgerichte trainingen.

Afspraak maken?

Direct in gesprek met ons team? Dat kan: maak direct een afspraak.

Personeel inhuren

Wij zijn aangesloten bij

SFU-logo
sbb-beeldmerk-web
stipp
evc-bureau

Eerst persoonlijk kennismaken? Natuurlijk!
Maak vandaag nog een afspraak of kom bij ons langs.

Prinses Beatrixlaan 9-80
2595 AK Den Haag